Bij Xtreme Kids heeft u de volgende betaalmogelijkheden:

Voor al onze betaalprocessen in onze webshop wordt u omgeleid via Mollie. Voor meer informatie over Mollie klik op het logo.

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Het is één van de meest gangbare betaalmethodes. Wilt u meer info over betalen met IDEAL: klik hier

Betalen met PayPal
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de bestelling te betalen met PayPal. Extra kosten €1,50

Betalen met Bancontact/Mister Cash
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de bestelling te betalen met Bancontact/Mister Cash. 

Betalen met KBC/CBC
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de bestelling te betalen met KBC/CBC.

Betalen met Belfius
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de bestelling te betalen met Belfius. 

Betalen met Creditcard
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de bestelling te betalen met Creditcard. Extra kosten €1,50

Betalen via vooraf overmaken. 

U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via vooraf overmaken. U ontvangt de betaal gegevens in uw email, let op na betaling duurt het enkele werkdagen voor wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra de betaling door ons is ontvangen wordt u bestelling pas in behandeling genomen hou hier rekening mee i.v.m. Levertijden handmade ect. Let op indien u kiest voor vooraf overmaken dat u het gehele bestelproces doorloopt, vergeet niet aan het eind verder naar website te klikken. Betalingen gaan via de bankrekening van Stichting Mollie Payments. Extra kosten €1,00

Afhalen in Heerhugowaard
Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u van ons een berichtje en kunt u bij ons thuis langs komen van Ma tm Vrij tussen 12 en 17 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt contant afrekenen of pinnen. Gepersonaliseerd worden dienen vooraf betaald te worden, hiervoor kunt u niet voor betalen bij afhalen kiezen.

Veilig betalen
Alle betalingen op onze site Xtremekids.nl verlopen via een veilige SSL-verbinding van Mijnwebwinkel.nl. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

 

© 2015 - 2021 Xtreme Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel