Algemene Voorwaarden


Xtreme Kids hanteert bij elke bestelling de onderstaande algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Xtreme Kids om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). U kunt uw bestelling eenmaal geplaatst niet meer annuleren, uiteraard na ontvangst heeft u het recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan ons te retourneren (op eigen kosten)

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Xtreme Kids. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u uw e-mailadres uit ons klantenbestand laten verwijderen.

Acties
Bij deelname aan acties van Xtremekids.nl geeft u automatisch toestemming om uw naam en of foto te gebruiken voor reclame uitingen van Xtremekids.nl.

Betaling
We hebben voor de volgende betaalmogelijkheid gekozen:
• IDEAL, online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS Bank.
• PayPal
• Bancontact/Mister Cash
• Belfius
• Sofort Banking
• Creditcard
• Contante betaling en/of PIN bij afhalen

Levering
Xtreme Kids zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Xtreme Kids behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, reeds geplaatste bestellingen kunnen niet geanuleerd worden

Verzending
Artikelen worden verzonden via DHL en of PostNL als de betaling ontvangen is. Xtreme Kids is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DHL en of PostNL.

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaald, streven wij ernaar de bestelling binnen 3/4 werkdagen te verzenden. Wij verzenden via DHL/PostNL. Dit alleen op werkdagen (ma t/m vr). DHL/PostNL doet zijn best om uw bestelling binnen 2 werkdagen af te leveren in NEDERLAND (BELGIË/DUITSLAND gemiddeld 5 werkdagen). Hier kunt u echter geen rechten aan ontlenen. DHL/PostNL doet zijn best, maar er kan best een nachtje extra overheen gaan.

Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste gegevens en afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Xtreme Kids kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro`s.
Prijzen en actie`s op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Producten
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer/tablet/mobiel zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet

Ruilen/Retourneren
Voorwaarden bij Retouren-Ruilen.

U heeft het recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze aan ons te retourneren (op eigen kosten)

Let op afgeprijsde artikelen en of artikelen uit de SALE mogen niet geruild/geretourneerd worden.

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen.
Een kopie van uw factuur (via email ontvangen) dient meegestuurd te worden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat in de onbeschadigde orginele verpakking in een verzendverpakking (doos en/of envelope) teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen.
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
Artikelen retour sturen dan zijn de verzendkosten voor de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien uw retour het aankoop bedrag onder de €75.00 van gratis verzenden brengt zullen wij deze in mindering brengen op uw creditering.
Wij adviseren om uw retouren met verzendbewijs te verzenden. (retour sturen is op eigen risico)
Artikel ruilen geen probleem, hiervoor gelden de zelfde voorwaarden als retourzendingen. (verzendkosten voor koper)
Daarna het gewenste artikel via de webshop bestellen. (verzendkosten voor koper)
Indien bij het retourneren/ruilen van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Xtreme Kids het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.

Xtreme Kids behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren indien niet binnen 14 dagen retour gestuurd, als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of (orginele verpakking) opzettelijk is beschadigd.

Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.
Wij verwerken de retourzendingen eenmaal in de twee weken en storten het voor het artikel betaalde bedrag dan terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen.

Retouradres:
Xtreme Kids
Keerkring 71
​1705 ST Heerhugwaard

Klachtenafhandeling
Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de levering van artikelen en of de diensten van Xtremekids.nl dan kunt u ons bereiken via contact op de home pagina. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen afhandelen en u via de e-mail benaderen.

Zie ook de website van de Europese Comissie betreffende Onlinegeschillenbeslechting tussen webwinkels en consumenten.
Ga met behulp van de volgende url naar de betreffende website:
http://ec.europa.eu/odr

Copyright ©

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Xtreme Kids materiaal dat zich op de website of sociale media bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 Xtreme Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel